Førjulstreff på Gloppe Eldresenter, Larvik 1. desember 2016 Klikk på et bilde for å se stor størrelse, eller for å starte automatisk framvisning eller bruk høyre/venstre piltast for å bla fram/tilbake i bildene.
Tradisjon tro var det i år Larvik Trekkspillklubb som inviterte til førjulstreff. Vi var i år på Gloppe Eldresenter i Larvik.
Larvik Trekkspillklubb og Varden Trekkspillorkester
Roy, Osvald, Astrid og Fritz fra Varden Trekkspillorkester
Varden Trekkspillorkester
Førjulstreff på Musikkhuset i Larvik 9 desember 2013
Larvik Trekkspillklubb, vertskap for årets førjulstreff.
Det har etter hvert blitt en fin tradisjon at Varden Trekkspillorkester og Larvik Trekkspillklubb holder felles juleavslutning. Vi har nå i ca. 10 år feiret vekselsvis i Larvik og Sandefjord, og i år var vi invitert til Larvik. Egil Lysnes ønsket velkommen og fortalte litt om husets historie. Det som i dag er musikkhus ble bygget som Indremisjons bedehus, det fungerte som bedehus i vel 100 år før Østre Halsen Ungdomskorps kjøpte det og gjorde det om til musikkhus. Larvik åpnet kvelden med å spille noen julesanger, Varden spilte så en avdeling kjemisk renset for julesanger, Larvik hadde jo da allerede sørget for at vi var i den rette julestemning. Etter spillingen ble det servert flotte snitter, og Egil Lysnes ledet oss så videre og hadde god kontroll med talere, overrekkelser og gode historiefortellere. Etter maten spilte Varden Trekkspillorkester en avdeling melodier og deretter var det kaffe, bløtkake og utloddning. Larvik Trekkspillorkester avsluttet det hele med en musikalsk avdeling.
Egil Lysnes ledet kvelden