Lågendalsmarkedet på Bjerke gård 28. august 2016
Klikk på et bilde for å se stor størrelse, eller for å starte automatisk framvisning. Etter at du har klikket på et bilde, kan du også bruke piltastene for å bla fram/tilbake i bildene.
Det har etter hvert blitt en tradisjon for oss å spille på Lågendalsmarkedet på Bjerke Gård i Lågendalen i Larvik kommune. Vi spiller i to avdelinger og første avdeling gikk helt etter programmet, men andre avdeling startet med et voldsomt tordenskrall og deretter kraftig regn. Så i steden for å spille måtte vi redde instrumenter og forsterkere under tak. Men det var mye folk og god stemning inntil regnet kom og ødela programmet vårt.
Lågendalsmarkede 23. og 24 august Salg av lopper, grønnsaker, og varer fra diverse utstillere fra distriktet. Varden Trekkspillorkester spiller kl. 12.15 og 14.45. Sandefjord Hundeklubb har oppvisning kl. 13.00 og det blir auksjon kl. 15.30. Ellers er det som vanlig klovn, orientering, halmslott, ponnyridning, veteranbil og kaniner tilstede. Vel møtt.
Klovnen er på plass med ballonger til barna
Kristian er tilbake etter lengre tids fravær
Tone og Jan Bjørntvedt. Tone har vært vår vokalist de siste 5 årene og er fremdeles med oss, nå på frilans basis.
Vi stilte med fire trekkspill, to feler, gitar og bass Litt regn er ingen hindring for en god spilleopplevelse Torstein venter tolmodig på resten av gjengen
Lågendalsmarkedet på Bjerke gård 24. august 2014
Litt regn er ingen hindring for en god spilleopplevelse
Torstein venter tolmodig på resten av gjengen
Vi stilte med fire trekkspill, to feler, gitar og bass
Varden Trekkspillorkester