Bilder og stoff fra sommeren 2012
Klikk på et bilde for å se stor størrelse, eller for å starte automatisk framvisning eller bruk høyre/venstre piltast for å bla fram/tilbake i bildene.
Øvelse hjemme hos Fritz Ramnes trekkspillklubb, med Per Martin (sort) og Hilde (gul) fra Tønsberg trekkspillklubb og Astrid fra Varden trekkspillorkester, til høyre for Hilde.
St. Hans 2012 Fra Teksten Camping, Gvarv i Telemark sammen med trekkspillvenner fra Tønsberg og Ramnes Trekkspillklubb St.Hans 2012. Per Martin og Hilde fra Tønsberg trekkspillklubb nr. 4 og 5 fra venstre, og Astrid fra Varden trekkspillorkester nr. 6 fra venstre.
På denne siden kommer vi til å samle bilder og diverse nyheter fra sommeren 2012
Ekstra øvelse. Fra øvelsen vi hadde hjemme hos Fritz 31 mai. Vi hadde spilleoppdrag både 3 og 7 juni, så dette var den siste gjennomgangen av repertoaret før konsertene. Som det synes var det surt og kaldt med regn hele tiden, men vi hadde tak over hodet så det gikk etter forholdene bra. Etter kaffepausen tok vi resten av øvelsen inne. På bildet ser vi fra venstre: Tone, Tommy, Ivar, Roy, Odd, Ivar, Osvald og Lillian
Til Hilde og Per Martin Tusen takk for en hyggelig lørdagskveld hos dere, det var strålende å møtes igjen og mimre (selv om det var et sjokk for noen hver å se seg selv på video). God mat, god drikke og supert selskap, kan det bli bedre? Roy synes spillejobben med trekkspillorkesteret i Kvelde i går gikk veldig bra, det skyldtes sikkert ekstraøvelsen på lørdag. Vi sees forhåpentligvis på neste tur! Ragnhild Fritz og Roy venter utolmodig på at Hilde skal bli ferdig med å dele opp kaka.
Foto: Fritz
Foto: Fritz
Foto: Astrid
Flere bilder fra sommeren 2012. Flere bilder fra sommeren 2012. Flere bilder fra sommeren 2012.
Varden Trekkspillorkester