Bilder fra Lie kultur og aktivitetsenter i Skien 6. mai 2015 Klikk på et bilde for å se stor størrelse, eller for å starte automatisk framvisning eller bruk høyre/venstre piltast for å bla fram/tilbake i bildene.
Bilder fra Lie kultur og aktivitetsenter i Skien 25. mai 2016 Klikk på et bilde for å se stor størrelse, eller for å starte automatisk framvisning eller bruk høyre/venstre piltast for å bla fram/tilbake i bildene.
Det har blitt en fin tradisjon å bli invitert til Lie kultur og aktivitetssenter i Skien.
I pausen serveres det kaffe og vafler, og med mulighet til å kjøpe årer.
Ranveig, Torstein og Tommy
Det var godt besøk på senteret når vi spilte
Vi retter en stor takk til Tone som ble med oss til Skien, noe publikum setter stor pris på.
Her sitter Ivar med lengst fartstid (33 år), og Torstein, som ble medlem i 2016. Ivar til venstre, Torstein til høyre
Det gjelder å følge med når tallene leses opp, det kan jo vanke en og annen gevinst.
Kristian spilte trommer med oss i mange år, nå har Kristian og Mona flyttet til Grimstad, og Kristian spiller ikke med oss mer. De tok likevel turen Skien for å følge med på spillingen. De lovet å komme tilbake.
Dagen ble avsluttet som i fjor, med middag til alle, spandert av orkesteret.
Varden Trekkspillorkester
Bilder fra Lie kultur og aktivitetsenter i Skien 9. mai 2012
Lie kultur og aktivitetssenter. Skien 9 mai  2012 Lie kultur og aktivitetssenter. Skien 9 mai  2012 Lie kultur og aktivitetssenter. Skien 9 mai  2012 Lie kultur og aktivitetssenter. Skien 9 mai  2012 Lie kultur og aktivitetssenter. Skien 9 mai  2012 Lie kultur og aktivitetssenter. Skien 9 mai  2012 Lie kultur og aktivitetssenter. Skien 9 mai  2012 Lie kultur og aktivitetssenter. Skien 9 mai  2012 Lie kultur og aktivitetssenter. Skien 9 mai  2012
Det er mye som skal på plass før vi kan begynne å spille, men med et tidlig frammøte har vi god tid å rigge.
Kristian studerer kjøreplanen
Gjestene finner plassene sine
Vi er klare til å spille presis kl. 11:00, og programmet er delt opp i to avdelinger med ca. 30 minutters spilling i hver avdeling.
I pausen fikk vi servert kaffe og vafler. Det ble også solgt årer (lodder), men ingen i orkesteret hadde hellet med seg denne gang.